УКРАЇНСЬКА ДЕЛЕГАЦІЯ РОЗПОЧАЛА РОБОТУ НА АВІАЦІЙНІЙ ВИСТАВЦІ В ІНДІЇ

20 лютого у місті Бангалор, Індія, відкрилася міжнародна авіаційна виставка АероІндія 2019, яка триватиме до 24 лютого. Участь України у цій виставці є наймасштабнішою за всі роки.Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на прес-службу концерну.

До складу української делегації, яку очолює Заступник Секретаря РНБО України Олег Гладковський, увійшли Командувач Повітряними силами ЗС України генерал-полковник Сергій Дроздов, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Індії Ігор Поліха, керівники ДК “Укроборонпром” та 15 державних та приватних оборонних підприємств України. Організатором участі української делегації у заході є ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт”.

Під час виставки заплановано проведення офіційних зустрічей з керівниками оборонних та військових відомств Індії, а також робочі зустрічі з найбільшими індійськими державними та приватними компаніями, серед яких HAL, Bharat Dynamics Limited, Bharat Electronics Limited, DRDO, Larsen&Toubro, Adani Group, Punj Lloyd та інші.

Заплановані переговори стосуватимуться подальшого розвитку співпраці між оборонними компаніями обох держав у сферах літакобудування, спільного виробництва сучасних РЛС, модернізації систем ППО, ракетобудування. Також, в ході виставки вперше в Індії відбуваються презентація Ан-132D.

Учасники виставки мають змогу спостерігати за демонстраційними польотами українського літака та відвідувати його статичну демонстрацію. Українська делегація працюватиме на об’єднаному стенді ДК “Укроборонпром”, де представлено модель військово-транспортного літака Ан-188 та у двох спільних шале ДП ДГЗП “Спецтехноекспорт”, ДП “Антонов” та державної Саудівської військово-промислової компанії (SAMI), що бере участь у розвитку проекту Ан-132.

Виставка АероІндія проводиться кожні два роки та є основною платформою для демонстрації своєї продукції перед військовими Республіки Індія та розширення співпраці з індійськими компаніями в авіаційній та суміжних сферах.

Зазначимо, що у 2017 році у виставці взяли участь 60 тисяч представників оборонної сфери з усього світу. На сьогодні Індія позиціонує себе як перспективний промисловий хаб для глобальної авіакосмічної індустрії та звертає особливу увагу на розвиток двосторонніх програм співпраці за програмою Make in India.

 

Поделиться публикацией