«УКРОБОРОНПРОМ» ГОТОВИЙ ПРОВЕСТИ МОДЕРНІЗАЦІЮ СИСТЕМИ ППО РЕСПУБЛІКИ ЄГИПЕТ

Підприємства ДК “Укроборонпром” готові провести модернізацію системи ППО Республіки Єгипет.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на прес-службу концерну.

Домовленість про це була досягнута під час зустрічі Генерального директора Концерну Павла Букіна та віце-президента та директора з виробництва єгипетської The National Organization for Military Production (NOMP) Хасана Ахмеда Абд Ельмагіїда. Зустріч відбулась під час Міжнародної виставки та конференції із захисту IDEX-2019, яка відкрилася 17 лютого у місті Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати).

Відповідно до домовленості, українська сторона надасть пропозиції з модернізації зенітно-ракетних комплексів та інших засобів ППО, що стоять на озброєнні Збройних сил Єгипту. Комплексна модернізація може включати повну заміну застарілої елементної бази на сучасні твердотільні елементи. Разом із модернізацією зенітних ракет, це дозволить у рази підвищити дальність виявлення цілей та їх знищення.

Також під час зустрічі були обговорені перспективи співробітництва у боєприпасній сфері. Наразі сторонами розглядається проект щодо налагодження спільного виробництва високоточних та звичайних боєприпасів для артилерійських систем різного калібру.

 

Поделиться публикацией