СТРІЛЬБОВІ ВИПРОБУВАННЯ БІЛОРУСЬКОЇ РАКЕТИ З ДАЛЬНІСТЮ 300 КМ ПЛАНУЄТЬСЯ ПРОВЕСТИ В ЦЬОМУ РОЦІ

За інформацією прес-служби Держкомвоєнпрому Білорусі, наземні випробування дослідних зразків ракети попередньо підтвердили основні характеристики ракет і правильність прийнятих технічних рішень. В даний час завершена робота з підготовки до першого етапу стрільбових випробувань дослідних зразків ракет на полігоні Сари-Шаган в Казахстані, які пройдуть в лютому 2021 року.

 

Про це 29 січня ц.р. повідомив портал БЕЛТА, посилаючись на  голову Держкомвоєнпрому Дмитра Пантуса. «Продовжуємо роботу по ракеті на дальність 300 км для комплексу» Полонез «. У 2020 році завершили комплекс всіх наземних випробувань і в 2021 році приступимо вже до практичних випробувань», — розповів Дмитро Пантус.

 

Крім того, за словами Дмитра Пантус, Госкомвоенпром продовжує роботу по ракеті дальністю 70 км для зенітного ракетного комплексу «Бук». «В 2021 році дане виріб буде проходити третій етап випробувань. Думаю, що за їх підсумками ми зможемо з упевненістю заявити, що ракета середньої дальності зроблена в Білорусі», — зазначив голова Держкомвоєнпрому.

 

Поделиться публикацией