У ЗБРОЙНИХ СИЛАХ РОСІЇ ПОЧАЛИСЯ ПЕРЕВІРКИ БОЄГОТОВНОСТІ

Всього протягом квітня проведуть понад 4 тис. навчань різного масштабу, повідомили в Міноборони РФ.

Про це 7 квітня ц.р. повідомив портал «ВПК Новости».

Контрольні перевірки боєготовності за зимовий період навчання почалися в органах військового управління, з’єднаннях та військових частинах збройних сил РФ. Про це повідомив міністр оборони Росії генерал армії Сергій Шойгу на селекторній нараді.

«Відповідно до плану підготовки збройних сил в органах військового управління, з’єднаннях та військових частинах почалися контрольні перевірки, — сказав міністр оборони РФ. — Війська вийшли на полігони для проведення тактичних, тактико-спеціальних і двосторонніх навчань. Вимагаю забезпечити високу якість контрольних занять і безпеку при пересування військових ешелонів і військової техніки «, — сказав Шойгу.

За даними військового відомства, всього протягом квітня буде проведено 4048 навчань, в тому числі 812 двосторонніх, на 520 об’єктах навчально-матеріальної бази і 101 полігоні. У Міноборони розповіли, що навчання проходять на території всіх військових округів і Північного флоту, а також в районах Курильських островів, крайньої Півночі і на Камчатці.

Перевіркам піддаються всі види і роди військ збройних сил Росії. При цьому в Східному військовому окрузі в рамках даних заходів проводиться перевірка комісією Генерального штабу. Як розповіли у військовому відомстві РФ, основні розіграші навчально-бойових дій пройдуть на полігонах Цугол і Сергіївський Східного військового округу.

В інших військових округах, а також на Північному флоті контрольні перевірки проводять під керівництвом Командувача військами.

Поделиться публикацией