РДК ПОЛОНИВ У БІЛГОРОДСЬКІЙ ОБЛАСТІ 25 ВІЙСЬКОВИХ ЗС РФ

У Білгородській області бійці російського спротиву взяли у полон 25 військових з офіцером збройних сил Російської Федерації. У формуванні «Русский добровольческий корпус» розповіли, що у полон до них потрапив старший лейтенант. Бійці показали допит полоненого офіцера. Окрім офіцера, «Русский добровольческий корпус» показав понад два десятки полонених, яких розмістили у трьох машинах. Командир формування «РДК» Денис Капустін зазначив, що заяви російської влади про втрати російського спротиву не відповідають дійсності.

«Усі заяви МО РФ про знищення РДК у повному складі — чергова брехня. Обмежена військова операція у Білгородській та Курській областях триває і ось підтвердження — нова партія полонених військових ЗС РФ», – розповів Денис Капустін.

12 березня російські добровольці, які воюють на боці України, розпочали спільну операцію у Бєлгородській та Курській областях. У формуванні «Легион Свобода России» заявили, що йдуть, щоб «звільнити росіян від злиднів, бідності та страху». У Сибірському батальйоні повідомили, що «почали виконувати обіцянку повалити злочинний диктаторський режим у РФ зі зброєю в руках».

Поделиться публикацией