ДО ВАСИЛЬКОВА ПРИБУВ МОДЕРНІЗОВАНИЙ ВИНИЩУВАЧ МІГ-29МУ1

До Василькова у місцеву авіаційну бригаду прибув модернізований винищувач МіГ-29МУ1.

Про це 7 листопада ц.р. повідомив Український мілітарний портал, посилаючись на  пресслужбу Повітряного командування «Центр».

Сьогодні 7 грудня, авіатори 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування “Центр” отримали модернізований у Львові літак.

На літак було встановлено нову авіоніку та капітально відремонтували двигуни.

В рамках виконання державного оборонного замовлення фахівцями державного підприємства «Львівський державний авіаційно – ремонтний завод» проведено модернізацію систем та обладнання ресурсних показників літака, – повідомили у пресслужбі

Роботи виконано з дотриманням обумовлених договором термінів.

Попередній модернізований винищувач до Повітряних Сил ЗСУ надійшов зі Львова у жовтні 2020 року.

Перед цим у липні 2020 року Повітряні Сили Збройних Сил України отримали модернізований винищувач МіГ-29, що надійшов до бойового складу 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації.

До Василькова прибув модернізований винищувач МіГ-29МУ1. До Повітряних Сил надійшов модернізований МіГ-29МУ1. Інформація про обсяг проведених робіт з модернізації того борту не розголошується.

Зараз на ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» працюють над модернізацією винищувача до рівня МіГ-29МУ2.

Завдяки модернізації на МіГ-29МУ2 можливе встановлення ракетно-бомбового озброєння з телевізійними головками наведення типу Х-29Т типу «повітря-поверхня» та КАБ-500КР.

Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині»

Випробування з пусками на полігоні проводились Державним науково-дослідним інститутом випробувань та сертифікації озброєння і військової техніки у березні 2020 року.

 

 

 

Поделиться публикацией