УКРАЇНСЬКІ ВІЙСЬКА УСПІШНО КОНТРАТАКУЮТЬ ПІД КИЄВОМ — БРИТАНСЬКА РОЗВІДКА

Цілком ймовірно, що успішні контратаки з боку України зашкодять здатність російських військ відновити наступ на Київ.

Україна посилює тиск на російські війська на північний схід від Києва. Уздовж тієї осі ворожі сили стикаються зі значними проблемами. А саме — з постачанням і моральним духом.

Про це повідомила британська розвідка, описуючи ситуацію щодо російського вторгнення станом на 23 березня.

У розвідці Великобританії підкреслили, що наші Збройні сили успішно контратакують російські позиції в містах в околицях столиці і, ймовірно, повернули собі Макарів і Мощун.

«Є реальна ймовірність того, що українські сили тепер можуть оточити російські підрозділи в Бучі та Ірпені», – йдеться в повідомленні.

Цього ж дня у Бучанській міській раді повідомили, що українські захисники змогли взяти в кільце Ірпінь, Бучу та Гостомель. На жаль, багато ближніх сіл ще перебувають в окупації.

«Цілком ймовірно, що успішні контратаки з боку України зашкодять здатність російських військ реорганізуватися і відновити наступ на Київ», – вважають у Лондоні.

Раніше, як писав УНІАН, успіхи української армії підтвердили і в американському оборонному відомстві. Там заявили, що ЗСУ відкинули окупантів на лінію фронту на схід від Києва. Зараз вони розташовані приблизно за 55 кілометрів від центру столиці.

Поделиться публикацией