СПІВПРАЦЯ РОСІЇ ТА СЕРБІЇ У ВІЙСЬКОВО-ТЕХНІЧНІЙ СФЕРІ МАЄ ТЕНДЕНЦІЮ ДО ЗРОСТАННЯ

Співпраця Росії та Сербії у військово-технічній сфері має тенденцію до зростання.

Про це 12 жовтня ц.р. повідомив портал «ВПК Новости», посилаючись на генерального директора АТ «Рособоронекспорт» (входить в держкорпорацію «Ростех») Олександра Міхєєва.

«Сьогодні обсяги і спектр питань нашого співробітництва значно виділяються на європейському ринку і мають стійко позитивний вектор зростання. Ми працюємо по тематиках для всіх видів збройних сил і родів військ в рамках прямих поставок продукції, індустріального партнерства, кооперації, в тому числі в інтересах третіх країн , а також імпорту сербської продукції в Росію «, — привели в прес-службі «Рособоронекспорту»слова Міхеєва.

Як відзначили в компанії, в ході виставки «Партнер-2021» будуть представлені новітні зразки російської оборонної продукції. «Рособоронекспорт» покаже моделі сучасного зенітного ракетного комплексу «Вікінг», безпілотні літальні апарати «Орлан-10Е» і багатофункціонального літака-амфібії Бе-200, який неодноразово відправлявся з Росії гасити природні пожежі в європейських країнах, в тому числі в Сербії «, — відзначили в прес-службі.

В ході салону також будуть представлені розвідувально-ударний безпілотний літальний апарат «Оріон-Е», а також бронетранспортер БТ-3Ф і побудовані на базі новітньої уніфікованої бойової платформи «Бумеранг» бронетранспортер К-16 і бойова машина піхоти К-17, унікальний для світового збройового ринку легкий плаваючий танк «Спрут-СДМ1», реактивна система залпового вогню «Торнадо-Г», автомобіль сімейства «Тайфун-К», а також катери проекту 03160Е і БК-16Е і російські бойові модулі, встановлені на сербську техніку.

Поделиться публикацией