СОЛДАТИ-МАРОДЕРИ РФ ВІДПРАВЛЯЮТЬ З БІЛОРУСІ ПОСИЛКИ З КРАДЕНИМ В УКРАЇНІ

Опозиційне видання «Беларускі Гаюн» виклало в Мережу відео з камер спостереження, де зафіксовано, як у білоруському Мозирі російські військові відправляють поштою вкрадене у громадян України майно.

Про це видання повідомляє у Телеграмі, передав Укрінформ.

“Беларускі Гаюн” публікує 3 години записів з онлайн-камери кур’єрської служби у Мозирі, через яку окупанти-мародери відправляють вкрадені в українців речі”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що солдати зс рф відправляли крадені речі через відділення російської служби експрес-доставки СДЕК. «Ми отримали 3-годинний запис з відеокамери у цьому відділенні, який вівся з 11:30 до 15:00 2 квітня 2022 року», — зазначає видання.

Як уточнюється, до цього редакція проєкту лише припускала, що ці речі були вкрадені в Україні. А на відео чітко видно, що російські військові відправляють поштою телевізори, 4 коробки з кондиціонерами AKAI, електросамокат, алкоголь з цінниками, відеокарти, витяжки, акумулятори для авто та багато іншого, навіть можна побачити баул з українського ТЦ ”Епіцентр”.

При цьому також зафіксовані обличчя, номери телефонів та адреси доставки російських солдатів. У них видно шеврони 56-го гвардійського десантно-штурмового полку зс рф, який дислокується у Феодосії, в окупованому Криму.

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були звільнені від російських загарбників. У звільнених містах і селах зафіксовано масові вбивства росіянами мирних жителів.

Російські загарбники грабували людей та їхні будинки, відбирали золото, цінні речі, килими, пральні машини та ін.

Поделиться публикацией