НА СХОДІ УКРАЇНИ ЗОСЕРЕДЖУЄТЬСЯ ВЕЛИКЕ УГРУПОВАННЯ ВІЙСЬК РФ – ДАНІЛОВ

Російські загарбники зосереджують велике угруповання військ на напрямку Донецької, Луганської та Харківської областей.

Про це в ефірі телемарафону повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

«Те, що стосується ситуації на напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей. Дійсно, там збирається велике угруповання військ російської федерації. Зупинятись вони не збираються. Я вже казав і ще раз можу повторити: завдання, які ставить путін перед своїми яничарами щодо знищення нашої держави, вони нікуди не зникають. Єдине, що вони сьогодні будуть робити – перегрупування, мають велике бажання саме на цьому напрямку зробити великі проблеми для наших Збройних сил, і ми так само очікуємо, що найближчим часом там будуть запеклі бої вестися за нашу територію», — сказав Данілов.

Він подякував ЗСУ, керівникам військово-цивільних адміністрацій та всім українцям, які «кожен на своєму місці боронять незалежність України».

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Поделиться публикацией