СИЛИ ОБОРОНИ СКУВАЛИ РФ В БАХМУТІ — ГЕНЕРАЛ МІЛЛІ

Начальник Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі оцінив оборону Бахмуту в Донецькій області українськими військовими. Він зауважив, що захисники скували російські війська, як наслідок, останні хоч і досягли деяких успіхів, проте великою ціною. Тож, підсумував він під час брифінгу, битва там триває, наші воїни продовжують доблесно стояти на своїх позиціях.

«Маючи надійну оборону, Україна скувала російські сили в цьому місті, і вони вимагають дуже великих витрат від групи «Вагнера» та російських регулярних збройних сил», — сказав генерал.

Генерал також додав, що Захід робить багато для того, аби зміцнити ЗСУ в питанні обладнання, боєприпасів та навчання.

«Зрослий український потенціал дозволить українському керівництву в майбутньому розробити та реалізувати безліч варіантів для досягнення своїх цілей та доведення цієї війни до успішного завершення», — резюмував воєначальник.

До цього головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний пояснив, що операція в Бахмуті — ключова для стійкості оборони всього фронту. Таким чином ЗСУ виграють час для свого майбутнього контрнаступу, який вже не за горами.

Поделиться публикацией