КЕРІВНИЦТВО “УКРОБОРОНПРОМУ” РОЗГЛЯДАЄ МОЖЛИВІСТЬ СТВОРЕННЯ ІНДУСТРІАЛЬНОГО ПАРКУ

Керівництво “Укроборонпрому” розглядає можливість створення індустріального парку на незадіяних територіях і потужностях 45-го експериментального механічного заводу у Вінниці.

Про це 16 лютого ц.р. повідомив портал «Новости Украины», посилаючись на керівника концерну “Укроборонпром” Юрія Гусєва.

За його словами, наразі завод використовує менше половини своїх територій та потужностей для власних потреб, а відтак решту ресурсу можна було би використати для створення тут індустріального парку.

– Ця ідея в нас з’явилася сьогодні, це ще не конкретні плани. Проте ми разом готові відстоювати проект індустріального парку на цих територіях перед урядом. Я переконаний, що такий проект може дати гарний поштовх для розвитку промисловості і громади загалом, – заявив Гусєв.

Водночас відповідаючи на уточнюючі запитання журналістів, керівник концерну зазначив, що наразі питання створення індустріального парку перебуває на етапі плану розробки концепції. Водночас Гусєв зазначив, що вірогідний індустріальний парк пропонуватимуть робити промислового направлення.

– Ми пропонуємо і розробляємо цю ідею. Як тільки ми прийдемо до концепції, яку сприйме і підтримає міністерство – тоді вже ми зможемо говорити про конкретні плани. Але перспективу я тут бачу однозначно, – зазначив Гусєв.

Поделиться публикацией