«КЕНТАВР» З МОРПІХАМИ ВИЙШОВ У ЧОРНЕ МОРЕ

20 лютого, десантно-штурмовий катер типу «Кентавр-ЛК», що проходить програму випробувань, з метою тренування вийшов у море з підрозділом морської піхоти на борту.

Повідомляє ukrmilitary.

Відповідне відео поширила прес-служба Командування морської піхоти ВМС ЗС України. У тренуваннях також взяли участь два малих броньованих катери ВМСУ типу «МБАК».

Катери проекту 58503 «Кентавр-ЛК» розроблені та вироблені київським заводом «Кузня на Рибальському» і здатні перевозити 36 морських піхотинців з озброєнням та спорядженням. На сьогодні два катери проходять випробування, ще один закладений цього місяця.

Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою Кентавр-ЛК вийшов у море з морською піхотою

Як можна побачити на відео та фото, у порівнянні з попередніми тренуваннями, у десантному відсіку катеру з’явилася обшивка. Нагадаємо, що окрім випробувань, в Одесі також здійснюється дообладнання катерів. По завершеню ходових випробувань, катери ще пройдуть державні випробування.

Поделиться публикацией