В РФ ДОСТАТНЬО СИЛ ДЛЯ ПРОДОВЖЕННЯ ВІЙНИ ПРОТИ УКРАЇНИ — ГЕНЕРАЛ КАВОЛІ

Попри те, що Росія зазнала великих втрат, у неї ще достатньо сил для продовження бойових дій в Україні. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил Сполучених Штатів в Європі генерал Крістофер Каволі. «Російські Збройні сили дегенерували за час війни, хоча вони більше сьогодні, ніж це було на початку», – зауважив Каволі.

За його словами, військово-повітряні сили втратили дуже мало, знищено 80 літаків. Тоді як у них ще залишається багато винищувачів. «Вони мають ще понад 1 тис винищувачів і винищувачів-бомбардувальників. ВМС втратили один корабель», – заявив він.

Відповідно до «злитих» документів Пентагону, 527 із 544 наявних батальйонів РФ спрямували на війну. І з них 474 перебувають в Україні. Під час «конфлікту» загинули 35 — 43 тис. російських військових. Останнім часом, значні втрати зафіксовані у боях за Бахмут. Однак, втрати окупантів становлять тільки невелику частину всієї армії Росії. «Росіяни більш активні, ніж ми бачили їх останніми роками. Їхнє патрулювання в Атлантиці і по всій Атлантиці знаходиться на високому рівні, в більшості випадків на більш високому рівні, ніж ми бачили останніми роками. І це, як ви відзначили, незважаючи на всі зусилля, які вони роблять усередині України», – додав Каволі.

Поделиться публикацией