СУХОПУТНІ ВІЙСЬКА РОСІЇ ПРОВЕДУТЬ 11 СПІЛЬНИХ НАВЧАНЬ З ІНОЗЕМНИМИ ВІЙСЬКОВИМИ

Сухопутні війська Росії проведуть 11 спільних навчань з іноземними військовими в 2020 році.

Про це 8 січня ц.р. повідомив портал «Военно-политическое обозрение», посилаючись на заяву в департаменті інформації і масових комунікацій Міноборони РФ.

 

Як розповіли в департаменті, відповідно до плану міжнародної військової співпраці підрозділам Сухопутних військ доведеться продемонструвати свої навички в Білорусії, Киргизії, і Пакистані, де вони візьмуть участь в навчаннях «Нерушимое братство — 2020», «Рубіж-2020» і «Дружба-2020 ».

 

Крім того, заплановані миротворчі навчання з армією Китаю і Республіки Нікарагуа.

 

За даними департаменту, підрозділам, дислокованих в Південному військовому окрузі, мають бути ухвалені на своїх полігонах військовослужбовців з Алжирської Народної Демократичної Республіки.

 

Відзначається, що підрозділи Західного військового округу проведуть навчання «Індра-2020», а військові Центрального військового округу візьмуть контингенти країн ШОС на навчаннях «Мирна місія — 2020».

 

На території Східного військового округу пройдуть три міжнародних вчення: «Ларос-2020» з військовослужбовцями Лаоської Демократичної Республіки; «Селенга-2020» з підрозділами збройних сил Монголії і спільно вчення з військовими Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка, повідомляє Міноборони.

 

У відомстві уточнили, що в ході навчань буде відпрацьовуватися спільне планування миротворчих операцій, взаємодія штабів і нейтралізація умовних незаконних збройних формувань.

Поделиться публикацией