МІНОБОРОНИ ВИЗНАЧИЛОСЯ ІЗ ДОЗ-2020

Міністр оборони України Андрій Загороднюк підписав 28 січня державне оборонне замовлення (ДОЗ) на 2020 рік.

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомили джерела агентства у військовому відомстві.

Між іншим, за даними джерел ІА «ОПК» в Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, оборонне відомство станом на 28 січня ц.р. залишалося єдиним замовником, який не визначився із ДОЗ.

За інформацію військових, міністр оборони відчував певний тиск з боку фахівців та громадськості щодо необхідності прискорення відомства із ДОЗ-20. Зокрема, внаслідок того факту, що бюджет на 2020 рік було затверджено ще у листопаді 2019 року.

До того ж, негативного забарвлення процесу затягування Міноборони із формуванням додали публікації оглядачів та експертів, зокрема, публікація директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express  Сергія Згурця про відсутність належної якості у нових БТР-4 (зокрема, браковані корпусу для БТР-4) та закиди військового експерта, головного редактора «Цензор.НЕТ» Юрія Бутусова щодо недоцільності закупівлі для ЗСУ бойових машин.

Поделиться публикацией