ЗСУ ЧЕРГОВИЙ РАЗ ЗНИЩИЛИ СКЛАДИ В ТИЛУ ОКУПАНТІВ – ЦЬОГО РАЗУ НА ЛУГАНЩИНІ

Українські військові знищили кілька складів і командний центр у глибокому тилу окупаційних військ на Луганщині. Попри заяви військового керівництва РФ про начебто повний контроль над територію області, ЗСУ продовжують завдавати втрат окупантам.

«Більше тижня тому (міністр оборони РФ Сєргєй) Шойгу доповів про повне захоплення Луганської області, але на невеличкій території області ЗСУ й до сьогодні завдають втрат росіянам», — повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

У Сєвєродонецьку окупанти вигадали нову схему незаконної мобілізації українців: вони запрошують робітників начебто для відновлення роботи заводу «Азот», і вручають «повістки» прибулим.

Передача Україні від США та інших союзників артилерійських систем та РСЗВ стала важливим фактором на полі бою і поступово змінює хід війни. А правильне та ефективне використання західної зброї ЗСУ стало серйозною проблемою для росіян, пише CNN. Завдяки далекобійній артилерії українські військові можуть знищувати ворожі склади із боєприпасами та ефективніше протидіяти ворожій артилерії, в якої ворог досі має перевагу.

Поделиться публикацией