“УКРОБОРОНПРОМ” СТВОРЮЄ РОБОЧУ ГРУПУ ДЛЯ РОЗРОБКИ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ “АНТОНОВА”

Фахівці ДК “Укроборонпром” та ДП “Антонов” увійдуть до новоствореної спільної робочої групи, яка упродовж місяця має розробити програму розвитку підприємства.

Таке рішення стало результатом робочої наради на ДП “Антонов”, який входить до складу ДК “Укроборонпром”, проведення якої ініціював Генеральний директор Концерну Павло Букін.

“Ключовим механізмом розвитку підприємства має бути чіткий план розвитку “Антонова”. “Антонов” є лідером авіаційного кластеру “Укроборонпрому”, як провідний інноваційний центр авіабудування світового рівня. Цей план має бути розроблений робочою групою, до складу якої увійдуть фахівці “Антонова” та “Укроборонпрому”. І одним із завдань Концерну є забезпечення можливості опанування “Антоновим” нових компетенцій у співпраці із міжнародними партнерами. “Антонов” здатний стати ланкою у міжнародному ланцюгу авіабудування”, – заявив під час наради Павло Букін.

Генеральний директор “Укроборонпрому” акцентував увагу на необхідності випуску літаків в інтересах Міноборони України. Це дозволить створити принципово нові зразки літаків, які значно розширить можливості Збройних Сил України.

Необхідно зазначити, що це був перший візит Генерального директора “Укроборонпрому” Павла Букіна на підприємство, яке входить до складу Концерну.

ukroboronprom.com.ua

Поделиться публикацией