УКРАЇНСЬКІ РОЗВІДНИКИ ПРОВЕЛИ БОЙОВУ ОПЕРАЦІЮ НА ОКУПОВАНІЙ ТЕРИТОРІЇ

Українські розвідники провели бойову операцію на окупованій частині Херсонської області.

Про це  повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

У ніч з 23 на 24 січня група спеціального призначення провела розвідувальний рейд у тил окупантів в районі Нової Каховки.

Повідомляється, що ціллю розвідників став пункт управління російських військових.

«Завдяки співпраці з місцевими партизанами та за допомогою спеціальних технічних засобів, розвідники встановили точне місцезнаходження передового пункту управління», – розповідають розвідники.

Попри щільне мінування берегової лінії та встановлені фортифікаційні споруди, група переправилась через річку та висадилась на протилежний берег.

«Вступивши у бій з ворогом, розвідники гранатометними пострілами знищили будинок, у якому знаходився командний пункт», – розповідають у ГУР МО.

Окупанти сприйняли висадку за спробу прориву лінії оборони, тому одразу залучили бойові резерви.

«Завдяки цьому розвідка отримала вичерпні дані щодо кількості, складу та місць розташування ворожих резервів», – зазначили бійці.

Операцію проводили неподалік населеного пункту Дніпряни. Було знищено будівлю готелю «Рибацький хуторок», який знаходиться на березі.

У Головному управлінні розвідки також розповіли, що завдали втрат росіянам та взяли одного полоненого.

«Бійці знищили щонайменше 12 окупантів, БТР-82А та захопили полоненого. Виконавши завдання, група повернулась на правий берег Дніпра», – розповіли розвідники.

 

Поделиться публикацией