РИНКИ ЗБУТУ БУДУТЬ РОЗШИРЕНІ – УКРОБОРОНПРОМ ТА ДЕРЖАВНА СЛУЖБА ЕКСПОРТНОГО КОНТРОЛЮ ПОГЛИБЛЮЮТЬ ВЗАЄМОДІЮ

Укроборонпромі відбувся семінар, присвячений питанням підвищення ефективності діяльності в галузі державного експортного контролю. В заході взяли участь підприємства, що входять до складу Концерну та фахівці Державної служби експортного контролю України (ДСЕКУ).

Таку інформацію повідомили в прес-центрі держконцерну.

 

Учасники семінару обговорили питання розвитку оперативного інформування щодо проблемних питань, які виникають, та спільного визначення шляхів з їх врегулювання.

Генеральний директор Укроборонпрому Юрій Гусєв нагадав, що Президентом України було поставлено завдання щодо збільшення Концерном обсягів експорту українського озброєння та військової техніки.

«Ця мета може бути досягнута лише за умови, якщо ми будемо працювати в команді з Держслужбою експортного контролю, реалізовуючи ті ідеї та напрацювання, які розширюють ринки збуту для продукції наших підприємств», – сказав він.

В свою чергу голова Державної служби експортного контролю Олександр Павліченко заявив про необхідність постійного контакту та конструктивного діалогу між Службою та оборонно-промисловим комплексом для вирішення актуальних питань та проблем.

Крім того Юрій Гусєв наголосив на тому, що створений внаслідок трансформації Укроборонпрому холдинг «Оборонні системи» буде включати 6 галузевих субхолдингів, які матимуть функцію експорту власної продукції. Саме тому Укроборонпром зацікавлений в ефективній співпраці з ДСЕКУ під час процесу трансформації.

 

Поделиться публикацией