РЕФОРМА УКРОБОРОНПРОМУ МАЄ ВІДБУТИСЯ ТА СТАТИ ІМПУЛЬСОМ ДЛЯ РОЗВИТКУ ОПК УКРАЇНИ — ГЕНДИРЕКТОР ДК «УКРОБОРОНПРОМ» Ю.ГУСЄВ

 

«Для ефективної реформи нам потрібна не лише політична воля та команда реформаторів всередині концерну Укроборонпром, а також зміни до законодавства,»- генеральний директор ДК «Укроборонпром», Юрій Гусєв під час круглого столу Українського інституту безпекових досліджень (УІБД) в Укрінформі.

Юрій Гусєв, під час свого робочого візиту до Миколаївської області, доєднався до обговорення і зауважив, що задля ефективної реформи нам потрібна не лише політична воля Президента, не лише команда реформаторів всередині концерну Укроборонпром, а також зміни до законодавства.

«Я хочу повідомити, що найближчим часом буде розглянуто законопроект 3822, який фактично і стане базовим для трансформації і реформування Укроборонпрому в прозорі холдинги, що будуть впроваджувати систему корпоративного управління, відому в світі, а також підтримку експертного середовища, підтримку громадських об’єднань, які спеціалізуються на дослідженнях оборонно-промислового комплексу, підтримку фахівців і справжніх спеціалістів у цьому питанні.»- сказав генеральний директор ДК «Укроборонпром».

Гусєв зазначив, що круглий стіл, організований Українським  Інститутом безпекових досліджень, є важливою площадкою для обговорення та  створення стратегічних напрямів розвитку оборонно-промислового комплексу.

«Реформа Укроборонпрому, що давно потрібна, має відбутися та стати не лише точкою росту для підприємств Укроборонпрому, а й імпульсом для розвитку оборонно-промислового комплексу.

І подібні обговорення важливі для того, щоб інформувати суспільство та експертне середовище про ті трансформації, що сьогодні відбуваються всередині Укроборонпрому.

Ми за діалог, за співпрацю і за ефективну реалізацію важливих для країни реформ.»- наголосив Юрій Гусєв.

Поделиться публикацией