ПОСТАВКИ СУЧАСНОЇ ВИСОКОТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЗБРОЇ ДЛЯ ЗСУ Є ЄДИНИМ ШЛЯХОМ ДО МИРУ — ЦДАКР

Ракетний терор Путіна переконливо доводить, що мирні ініціативи РФ є блефом та обманом. Тож лише поставки зброї для ЗСУ залишаються єдиним шляхом до миру

Таку заяву 1 травня зробив Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння. Путінський режим здійснює акти геноциду проти українського народу у стилі Сталіна: вбити нескорених, витіснити з рідної землі незадоволених, а територію використати шляхом штучного переселення з російських глибинок. Щоб зупинити путінський геноцид, Україні потрібна сучасна зброя. Йдеться вже не тільки про деокупацію України — йдеться про унеможливлення нового нападу терористичної держави, який обов’язково відбудеться за умов збереження злочинного кремлівського режиму. А ще йдеться про необхідність доведення усім диктаторам, що порушення міжнародних правил буде покаране. Залишити Путіна та його поплічників стане не тільки кроком до нової агресії Москви, але заохочення до агресії Пекіну.

Росія 1 травня вдруге за останні три дні обстріляла Україну крилатими ракетами типу Х-101/Х-555. Всього було випущено 18 таких ракет з акваторії Каспійського моря та з Олєнєгорська Мурманської області. Українські сили ППО знищили 15 ракет, проте одне влучання трапилося у Павлограді Дніпропетровської області – в результаті інциденту постраждали 34 цивільні особи, в тому числі – 5 дітей. Також відбулося влучання поблизу промислового обєкта на Житомирщині. Координати цілі в ракети такого типу вносяться завчасно – це свідчить про те, що росіяни умисно вибрали житлові будинки мішенями ракетної атаки. Будь-які переговори з державою-терористом, яка вбиває цивільне населення – злочин. Постачання необхідної зброї для ЗСУ, яка підірве боєздатність російської армії – єдиний шлях до миру

Путін зазнав безпрецедентних втрат після повномасштабного вторгнення його армії в Україну – кращі кадри ЗС РФ знищені, так само як і величезна кількість військової техніки. Однак кремлівський диктатор не готовий відмовитися від подальшої експансії в Україну – він хоче повністю позбавити останню атрибутів державності, а українців – знищити як народ. Невипадково удар був нанесений 01 травня – Путін поціновує символізм і відомий ностальгією за всім радянським, тож наказ обстріляти ракетами мирних українців в день свята, яке урочисто відзначалося саме радянські часи, віддав особисто очільник РФ. Даний інцидент зайвий раз підтверджує, що будь-які переговори з Росією не мають сенсу – Путін налаштований йти до кінця і продовжує здійснювати теракти в Україні.

Російські злочини – свідчення того, що очікує на Європу у випадку вторгнення російської армії, яка не дотримується жодних звичаїв війни і вбиває цивільне населення. Російський ВПК працює в режимі 24/7: щойно Росія отримала нову партію ракет – вони відразу були застосовані проти України. Така тактика не має жодних воєнних цілей, окрім терору: Путін одержимий ненавистю до українців і особисто віддає наказати здійснювати воєнні злочини. Росія обстрілювала Україну ракетами впродовж всього опалювального сезону в намаганні знищити її енергосистему. Україна вистояла і пережила найскладнішу після 1945 року зиму, тож сповнені люті окупанти вже не керуються жодними умовностями – вони просто намагаються завдати якнайбільших збитків такими обстрілами і вбити якнайбільше українців.

Майбутнє цивілізованого світу вирішується на полі бою в Україні. Путін не повинен отримати реванш – злочини, які скоює російська армія, стосуються не лише України. Росія перетворилася на екзистенціальну загрозу для всього світу, і усунути її – спільна задача для країн Заходу. Україна – щит Європи на шляху російської орди: ЗСУ мають отримати всю необхідну зброю для того, щоб європейці і далі жили в мирі не зазнали кривавого російського вторгнення.

Поделиться публикацией