ДЛЯ ПОВНОЇ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЗАКОНУ «ПРО ОБОРОННІ ЗАКУПІВЛІ» ПОТРІБНІ ЩЕ ДВІ ПОСТАНОВИ –УРУСЬКИЙ

Кабінет Міністрів України 3 березня ухвалив ще дві постанови, які імплементують Закон України «Про оборонні закупівлі», розроблені Міністерством з питань стратегічних галузей промисловості України.

Про це повідомив віцепрем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський на своїй сторінці у Facebook.

«Черговий крок до завершення процесу імплементації Закону України «Про оборонні закупівлі». На засіданні уряду були ухвалені ще дві постанови Кабінету Міністрів України: «Питання оборонних закупівель» та «Про затвердження Порядку розроблення, освоєння та випуску нових видів продукції оборонного призначення, а також припинення випуску наявних видів такої продукції»,  написав Олег Уруський.

Він зазначив, що для повної імплементації закону залишилися дві останні постанови, які будуть розглянуті на найближчому засіданні Кабінету Міністрів України.

«Отже, Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості відпрацює всі залежні від нього постанови для імплементації Закону України «Про оборонні закупівлі», – резюмував міністр з питань стратегічних галузей промисловості України.

Поделиться публикацией