В МІНСТРАТЕГПРОМІ РОЗПОВІЛИ, ДЕ МОЖУТЬ БУТИ РОЗМІЩЕНІ ВИРОБНИЧІ ПОТУЖНОСТІ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ОПК

На сьогодні знайдено понад 600 тис. м.кв площ на підприємствах різних форм власності, придатних для розміщення виробничих потужностей для виготовлення товарів оборонного призначення — на безпечній території західних областей України.

Про це 19 березня ц.р. повідомив Defense Express, посилаючись на Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України.

Інформується, що зараз проводиться робота щодо розміщення на території західних областей України суб’єктів господарювання, виробничі потужності яких потребують переміщення з територій, де є загроза проведення активної фази бойових дій.

«Крім того, є можливість розміщення провідних фахівців, інженерно- технічного складу та робітників, які безпосередньо залучені до виробництва товарів оборонного призначення разом із сім’ями. Працівниками Міністерства проводиться робота з огляду зазначених площ, на яких можливо розмістити підприємства різної номенклатури виробництв», — наголосили у Мінстратегпромі.

Відповідно до керівників оборонно-промислових компаній державної і приватної форми власності є звернення: «розглянути та у разі потреби надати пропозиції щодо необхідності переміщення виробничих потужностей підприємств».

Поделиться публикацией