В МОСКВІ НА ПАРАДІ ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ НОВИНКИ ВІЙСЬКОВОЇ ТЕХНІКИ

Головними новинками під час параду військової техніки до Дня Перемоги в Москві стали бронеавтомобілі «Тайфун-ППО» та інші машини, обладнані новітніми технічними модулями. Про це заявив член експертної ради колегії Військово-промислової комісії Росії Віктор Мураховський.

Про це 10 травня ц.р. повыдомив портал «Впк Новости».

«На параді Перемоги на Красній площі вперше були показані бойові машини зенітників» Тайфун-ППО «на шасі бронеавтомобіля, хоча зовні вони мало відрізняються від тієї техніки, яку глядачі звикли бачити. Машина нова, але її відмінності приховані всередині, під бронею », — сказав Мураховський.

Разом з тим, експерт зазначив, що головне — щоб вся ця нова техніка почала вироблятися серійно і її отримали війська.

«Деякі зразки ми вже кілька років показуємо на парадах, але їх серійного виробництва до сих пір немає. Вони або існують в окремих примірниках, або знаходяться в дослідній військовий експлуатації », — уклав він.

Під час параду з Червоної площі проїхала техніка армії і Росгвардіі, в тому числі танки Т-80БВМ і Т-14 «армату», бронеавтомобілі військової поліції, ракетні установки «Іскандер-М», зенітні ракетні комплекси «Бук-М3», артустановки « коаліція-СВ », бронетранспортери« Бумеранг », пускова установка« Ярс »та інші.

Поделиться публикацией