ВІЙСЬКОВІ РФ ПІСЛЯ ВИЗНАННЯ Л/ДНР» ВІЗЬМУТЬ ПІД ОХОРОНУ ЇХ «КОРДОНИ»

 

Військові Росії після визнання так званих «Донецької та Луганської народних республік» візьмуть під охорону їх «кордони».

Про це 22 лютого ц.р. повідомив Мілітарний, посилаючись на на оприлюднений повний документ «договору» Росії з так званими «Л/ДНР».

Федеральні збори Росії мають ратифікувати договори про «дружбу, співробітництво і взаємну допомогу» з так званими Донецькою і Луганською » народними республіками».

Зазначається, що Росія укладає договори з так званими «Л/ДНР» строком на 10 років з автоматичним продовженням на п’ятирічні періоди.

Документи зокрема передбачають право сторін взаємно використовувати військову інфраструктуру та військові бази.

Також спільно охороняти «кордони» та консультуватися в разі виникнення загрози безпеки одній із них.

Згідно з документом, РФ та їх неофіційні окупаційні сили на Донбасі «спільно вживатимуть усіх доступних їм заходів для усунення загрози миру, порушення миру, а також для протидії актам агресії проти них».

Крім того, Росія зобов’язується вживати заходів для «підтримання фінансової та банківської системи» «Л/ДНР» з огляду на те, що як платіжний засіб там використовуватимуться російські рублі.

Також сторони зобов’язуються взаємно визнавати документи та допускають можливість подвійного «громадянства».

Загалом документ включає:

  • спільну «оборону»;
  • спільну «охорону кордонів республік Донбасу»;
  • право «сторін» використовувати «військову інфраструктуру та військові бази на території» один одного;
  • визнання документів, виданих «держорганами» один одного;
  • Росія вживатиме заходів для підтримки «фінансової та банківської систем» так званих «ДНР і ЛНР», виходячи з того, що платіжний засіб на окупованих територіях – російський рубль;
  • «договори» укладено на 10 років.
Поделиться публикацией