АРМІЙСЬКИЙ КОРПУС ЧОРНОМОРСЬКОГО ФЛОТУ РФ ПРОВІВ НА ПОЛІГОНІ ПІД СІМФЕРОПОЛЕМ НАВЧАННЯ З БОЙОВОЮ СТРІЛЬБИ ТАНКІВ Т-72Б3

Армійський корпус Чорноморського флоту РФ провів на полігоні під Сімферополем навчання з бойовою стрільби танків Т-72Б3.

Про це 9 липня ц.р. повідомив портал «ВПК Новости».

Навчання танкістів відбулися на полігоні «Ангарський» в Криму на тлі маневрів Sea Breeze, які проводять в регіоні Чорного моря країни НАТО і їх союзники.

«На полігоні» Ангарський «в Республіці Крим екіпажі танків Т-72Б3 з’єднання берегової оборони армійський корпусу Чорноморського флоту виконали бойові стрільби зі штатного озброєння. Стрілянина по раптово мішенях, що з’являються, що імітує бойові машини, розрахунки РПГ і вертольоти умовного противника, виконувалася танкіста на відстанях від 1000 до 2000 метрів «, — йдеться в повідомленні прес-служби Чорноморського флоту.

У виконанні бойових стрільби взяли участь близько 200 військовослужбовців і близько 10 танків Т-72Б3, повідомив флот.

7 липня Чорноморський флот повідомив на початку в Криму вчений ракетних військ і артилерії за участю понад 800 військовослужбовців і понад 150 одиниць військової і спеціальної техніки.

«Завершенням табірного збору стане проведення артилерійських стрільби з відпрацюванням різних тактичних прийомів ведення бою артилерійських підрозділами», — повідомив Чорноморський флот.

У навчаннях задіяні реактивні системи залпового вогню «Град», 122-мм самохідні гаубиці 2С1 «Гвоздика», 120-мм гаубиці Д-30, 120-мм самохідні артилерійські установки 2С9 «Нона-С», а також міномети «Сані» і » піднос «.

У навчаннях Sea Breeze, які триватимуть до 10 липня, задіяна 32 бойових корабля, 40 літаків і п’ять тис. Військовослужбовців з 17 країн-членів НАТО, а також партнерів альянсу. В цілому беруть участь військові з 32 країн.

6 липня прес-служба командування морської піхоти України повідомила про початок активної фази берегового компонента Sea Breeze. За даними прес-служби, в береговій частині маневрів беруть участь військовослужбовці окремого батальйону морської піхоти України, морської піхоти США, Збройних сил Грузії, Молдавії, прикордонної служби України.

Поделиться публикацией