АВІАТОРИ ГОТУЮТЬСЯ ДО СВЯТКУВАННЯ 30 – Ї РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

На аеродромі Васильків розпочався головний етап підготовки до святкування. Поки учасники пішої колони відточують стройовий вишкіл на землі, пілоти відточують майстерність та злітаність в повітрі.

Про це 11 серпня ц.р. повідомила прес-служба Повітряного командування «Центр» Повітряних Сил України.

«До прольоту повітряної колони Сил безпеки та оборони залучені авіаційні підрозділи: Повітряних Сил, Сухопутних військ, Військово-Морських Сил, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Національної поліції, Державного підприємства «Антонов» та країн-партнерів», — йдеться в повідомленні.

Прес-служба Повітряного командування «Центр» також повідомила, що особливістю тренувань є те, що льотчики, залучені до участі у повітряному дійстві є випускниками минулих років, і хоча в строю не так довго, втім командири пишаються, що змогли підготувати справжніх професіоналів своєї справи. Пілоти пишаються, що мають змогу пролетіти над Хрещатиком у складі повітряної колони на 30-ту річницю Незалежності України.

Крім того, за інформацією Defense Express, під час репетиції повітряного параду «засвітились» два вертольоти Мі-24 армійської авіації ЗСУ.

За попереднім планом, до участі в параді має бути залучено чотири таких вертольоти, але – лише за умови наявності достатньої кількості лопатей.

Поделиться публикацией