ЯКЩО ДЕРЖАВА НЕ «ВІДКРИЄ» ЗБРОЙНИЙ ЕКСПОРТ ДЛЯ ПРИВАТНИХ КОМПАНІЙ, ВОНИ ПІДУТЬ В ІНШІ КРАЇНИ – КОЛИШНІЙ ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ЄХАНУРОВ

Приватні підприємства будуватимуть виробничі потужності на території інших країн, якщо держава не дасть можливості для експорту зброї (без посередника спец експортера – «ОПК»). Про це під час круглого столу Ліги оборонних підприємств України 6 липня заявив президент Спілки підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, член наглядової ради Ліги оборонних підприємств України та колишній глава Уряду Юрій Єхануров.

За його словами, збройний експорт для приватних компаній є надзвичайно важливою темою, «оскільки за відсутності експорту оборонно-промисловий комплекс не матиме можливості розвиватися».

Підводячи підсумки, Ю.Єхануров зупинився на діяльності Ліги оборонних підприємств України. Зокрема, на його думку, головний козир Ліги – це можливість змінювати правила гри. «Ліга може ставити такі питання, які не можуть ставити державні підприємства», — пояснив він.

До того ж, член наглядової ради Ліги оборонних підприємств додав, що «реформування і традиції в оборонно-промисловому комплексі в державному секторі повинні піти в такому напрямку, щоб державні підприємства мали право вступати в Лігу і бути рівноправними членами цієї Ліги».

Поделиться публикацией
-->