НАСТУП НА УКРАЇНУ ДОРОГО КОШТУВАТИМЕ РФ – СЕКРЕТАР РНБО

Якщо Росія зважиться піти в повномасштабний напад на Україну, то «це їй буде дуже дорого коштувати».

Про це 28 липня ц.р. заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телеканалу «Україна 24».

«Я хочу сказати, що Україна – це ядерна держава. У нас є сьогодні ядерні реактори і якщо Європа цього не розуміє – а я розумію, що вони дуже уважно за цим стежать – ви розумієте, які можуть бути наслідки, якщо буде велика війна? Запорізька атомна, і ще багато інших атомних об’єктів. Дуже-дуже небезпечно. Для кого? Для Європи точно так само. Тому у нас сьогодні є партнери, у нас сьогодні є розуміння», — сказав секретар РНБО.

Відзначимо, що також Данилов заявив, що у президента Володимира Зеленського є 5 сценаріїв для Донбасу, а встановлення перемир’я відбувається в межах реалізації сценарію, затвердженого на засіданні РНБО перед паризькою зустріччю лідерів країн «нормандської четвірки» у грудні 2019 року. І також, за його словами, встановивши режим припинення вогню на окупованих територіях, Україна дала шанс супернику піти зі своєї території.

Також раніше заступник Данилова Сергій Кривонос заявив, що Росія готова розпочати агресію проти України у будь-який момент з будь-якої ділянки кордону, зокрема і з анексованого Криму.

 

Поделиться публикацией