В УКРАЇНІ ІНТЕНСИВНО ПРОВОДЯТЬСЯ ПРАКТИЧНІ ЗАНЯТТЯ З ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗС УКРАЇНИ ДО ЗАСТОСУВАННЯ ПТРК NLAW

У Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного інтенсивно проводяться практичні заняття з підготовки військовослужбовців ЗС України до застосування ПТРК NLAW.

Про це 27 січня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

Їх відвідали командувач Командування підготовки Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майор Ігор Палагнюк та начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного генерал-лейтенант Павло Ткачук.

За три дні вишколу під керівництвом досвідчених інструкторів зі складу тренувальної місії ЗС Великої Британії в Україні ORBITAL, що триває у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки, наші воїни опанували теоретичні основи застосування цього сучасного озброєння.

«Сьогодні вони вже на навчально-тренувальному комплексі «Бій в місті» навчаються правильних тактичних дій під час ураження противника з NLAW. Адже, як відомо, ці протитанкові ракетні комплекси є дуже ефективними під час ведення оборонного бою саме в умовах міської забудови. Бачу вогник в очах наших воїнів та повне порозуміння з колегами з Великої Британії. Бачу прагнення навчитись нового, аби стійко та професійно захищати Україну від будь-яких зазіхань агресора», — прокоментував начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Поделиться публикацией