АВТОКРАЗ ВИГРАВ ДВА ТЕНДЕРИ НА ПОСТАВКУ ВАНТАЖІВОК ДЛЯ НАЦГВАРДІЇ

16 автомобілів «Краз-Спецназ» та 6 сидільних тягачів під трали поставить ПАТ «АвтоКрАЗ» Національній гвардії України, повідомляє Національний Промисловий Портал.

За його даними, військова частина № 3078 НГУ на початку серпня оголосила про закупівлю спецавтомобілів. Закупівлю розподілили на дві процедури торгів, один з яких у свою чергу був поділений на два лоти.

За результатами одного із вищевказаних тендерів, торговий дім «АвтоКрАЗ» за 24,8 млн. грн до 20 грудня цього року (термін дії вже підписаного договору) має поставити нацгвардійцям вантажні повнопривідні КрАЗи-6233 «Спецназ». Очікувана ж вартість за дану партію авто складала 25,92 млн. грн.

У рамках другого тендеру автокразівці також до 20 грудня цього року поставлять партію із 6 військових тягачів КрАЗ-64431-02, з колісною формулою 6X4. За договором, вартість автомобілів – 8,5 млн. грн (1,41 млн. грн за 1 тягач).

Згідно підписаних з нацгвардійцями угод, на кожну із вантажівок розповсюджується 5 років гарантії за умови, що напрацювання не перевищуватиме 30 тис. кілометрів автопробігу.

ИА «ОПК»

Поделиться публикацией
-->