У СЕРБІЇ СТАРТУВАЛИ РОСІЙСЬКО-СЕРБСЬКІ ТАКТИЧНІ НАВЧАННЯ

У Сербії стартували російсько-сербські тактичні навчання антитерористичної спрямованості. У них візьмуть участі підрозділу спеціального призначення двох країн.

Інформація про це з’явилася 20 травня на сайті Міноборони РФ, повідомляє «ВПК Новости».

За даними відомства, навчання триватимуть до 25 травня. До цього часу планується відпрацювання десантування на парашутних системах «Арбалет», висування об’єкта незаконного збройного формування, а також його блокування та знищення.

Крім цього, під час військових навчань планується проведення показових виступів і занять, спрямованих на навчання стрільбі зі стрілецької зброї.

Від Росії участь в навчаннях візьмуть близько 200 військовослужбовців і 11 одиниць військової техніки.

Під час церемонії відкриття представники обох сторін наголосили на важливості заходів з підготовки розвитку співпраці між підрозділами спеціального призначення збройних сил Сербії і Росії в галузі протидії тероризму.

6 квітня голова Міноборони РФ Сергій Шойгу розповів, що в російських Збройних силах (ЗС) стартували контрольні перевірки бойової готовності.

13 квітня в російському військовому відомстві повідомили, що відповідно до плану підготовки ЗС Росії в органах військового управління, з’єднаннях та військових частинах протягом квітня буде проведено 4048 навчань різного масштабу.

Поделиться публикацией