ТАНК «ОПЛОТ» ТА ПТРК «СКІФ» — ЩО МОЖЕ ЗАМОВИТИ ПАКИСТАН

ДК «Укроборонпром» презентував сучасні зразки озброєння та військової техніки в межах візиту делегації Ісламської Республіки Пакистан. Очолював делегацію головнокомандувач Сухопутних військ Збройних сил Пакистану генерал Камар Джавед Баджва.

Про це 20 травня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

Зокрема, делегатам представлено танк «Оплот» та БТР-4Е від ДП «Завод імені В.О. Малишева», ПТКР «Корсар» і «Скіф» виробництва КБ «Луч», БПЛА «Лелека» та «Циконія» від ООО DeViRo.

Генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря відзначив, що Пакистан з кінця 1990-х системно закуповує велику кількість продукції, яку виробляють вітчизняні підприємства.

«Пакистан для нас — стратегічний замовник. Цей візит є дуже важливим», — сказав Вадим Ноздря».

За його словами, цього року планують завершити програму випробувань для замовників на території Пакистану для того, щоб вести в подальшому переговори про продаж згаданих зразків ОВТ.

Гендиректор ДП «Завод імені В.О. Малишева» Василь Крилас зазначив, що підприємство має багаторічний позитивний досвід співпраці зі збройними силами Пакистану. Завод вже поставив 320 танків Т-80УД. Нині підписано контракт на їх обслуговування та технічну підтримку, що дозволить підприємству подолати труднощі, які існують наразі.

« Наш танк «Оплот» вважаю одним з найкращих зразків сучасного танкобудування. Сподіваюся, що буде укладено контракт на постачання цих танків», —  наголосив Василь Крилас для АрміяInform

Поделиться публикацией