УКРАЇНІ НЕОБХІДНІ, НАСАМПЕРЕД, ВАЖКА ТЕХНІКА ТА ПІДГОТОВЛЕНІ РЕЗЕРВИ – ОЧІЛЬНИК МОУ

Україні для контрнаступу необхідні важка техніка та підготовка резервів.

Про це повідомили в пресслужбі Міноборони.

«Завдяки постачанню західного озброєння ЗСУ мають успіхи на полі бою. Проте ми готуємось до контрнаступальної операції, тому Україні необхідні, насамперед, важка техніка та підготовлені резерви», — заявив міністр під час зустрічі із делегацією Комітету Європейського Союзу з питань політики та безпеки на чолі із Головою Комітету пані Дельфіною Пронк.

За словами Резнікова, Україна також зацікавлена у проведенні тренувань військових на всіх рівнях: від індивідуальної підготовки солдата до колективних навчань підрозділів бригадного рівня.

Очільник Міноборони зазначив, що Україна очікує на майбутній Вільнюський саміт НАТО, який має засвідчити, що наша держава є не лише надійним партнером Альянсу, а й країною, яка добре вивчила російського агресора і вміє воювати проти нього.

«Головною загрозою для НАТО є росія. І лише Україна на практиці знає, як боротися з ворогом всього цивілізованого світу. Тож набуття нашою державою членства в Північноатлантичному альянсі та Євросоюзі – є одним із ключових елементів міцної системи міжнародної безпекової архітектури», — підсумував він.

Поделиться публикацией