УКРАЇНСЬКА КОМПАНІЯ РОЗРОБИЛА ВДОСКОНАЛЕНИЙ ТАНКОВИЙ ПРИЦІЛ

Українська компанія Archer розробила вдосконалений танковий приціл навідника.

Про це 28 липня ц.р. повідомив Мілітарний, посилаючись на Defence Blog.

В повідомленні йдеться, що Українська компанія Archer розробила вдосконалену версію компактного прицілу навідника для основних бойових танків. Було розроблено мультисенсорну електрооптичну прицільну систему, оснащену охолоджувальною тепловізійною матрицею, зазначили у компанії.

Використання новітньої сучасної технології дозволяє надати значно вищу продуктивність у більш компактному об’ємі, ніж застосування не охолоджувальних систем, – йдеться у повідомленні.

Компактний та легкий приціл навідника основного бойового танка забезпечує своєчасне отримання інформації про навколишню ситуацію вдень та вночі, визначення цілей та ефективне розпізнавання броньованих машин на відстань більше 3,5 км.

Приціл Archer дає навідникам більшу дальність виявлення для ідентифікації та прицілювання, а також гарний огляд у ситуаціях обмеженої видимості.

На сьогоднішній день Archer успішно завершила визначальні випробування покращеного прицілу навідника для танка Т-64 та очікуєна контракт з постачання його до Збройних Сил України.

Поделиться публикацией