В ДЕРЖДУМІ ЗАПЕВНЯЮТЬ, ЩО У РОСІЇ НЕМАЄ ПІДСТАВ ДЛЯ ЗАГАЛЬНОЇ МОБІЛІЗАЦІЇ

У російській держдумі заявили, що у них немає підстав для оголошення мобілізації. І такі чутки поширюють, аби посіяти панічні настрої серед населення.

Заступник голови комітету держдуми з оборони Юрій Швиткін заявив, що у росії немає підстав для оголошення загальної мобілізації.

Про це повідомив російський «Інтерфакс».

Масова мобілізація означатиме визнання війни війною, а недопущення війни – це один із наріжних каменів кремлівської пропаганди. Адже зараз в Україні російські війська проводять як би антивоєнну спецоперацію.

Як прокоментували питання мобілізації в РФ в Центрі досліджень армії, конверсії та роззброєння, йдеться при визнання Путіним та його найближчим оточенням, що оголошення загальної мобілізації прискорить смерть злочинного режиму. «Напевно, кремлівський диктатор надав команду другорядному персонажу проголосити відмову від мобілізації – без Путіна в РФ нічого не відбувається, і яскравим підтвердженням цього є особисте вибачення Путіна перед премєром Ізраїлю Беннетом – за антисемітський скандал, вчинений Лавровим», — зазначили в ЦДАКР.

Поделиться публикацией