ШОЙГУ ПОВІДОМИВ ПРО ФОРМУВАННЯ НОВИХ БРИГАД І ПОЛКІВ В ПВО І СВО

Дві нові ракетні бригади і мотострілецька дивізія будуть створені до кінця цього року в Південному військовому окрузі (ПВО). Про це повідомив портал topwar.ru з посиланням на виступ міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

 

Виступаючи на колегії Міноборони, глава військового відомства повідомив, що в 2020 році в окрузі заплановано 46 організаційних заходів, в їх числі — створення мотострілецької дивізії і двох бригад ракетних військ і артилерії. Також в цьому році заплановано 105 двосторонніх навчань на території округу, в тому числі масштабне вчення «Кавказ-2020», підготовка до якого вже почалася.

 

Торкаючись Східного військового округу, Шойгу повідомив, що на цей рік в окрузі заплановано створення двох нових полків: одного танкового та одного мотострілецького.

 

У 2019 році проведено 69 організаційних заходів, сформовані управління змішаної авіаційної дивізії і зенітна ракетна бригада. На 2020 рік заплановано 42 організаційних заходи. Найважливіші — створення в Примор’ї мотострілецького і танкового полків, — повідомив міністр.

Поделиться публикацией