ЧОТИРИ КРАЇНИ СТАЛИ ЗАМОВНИКАМИ ТУРЕЦЬКИХ БРОНЕМАШИН

Чотири країни стали замовниками турецьких бронемашин Yörük 4×4 виробництва компанії Nurol Makina.

Про це19 вересня ц.р. повідомив портал Мілітарний.

Тактична колісна броньована машина Yörük 4×4 турецького виробництва надійде на озброєння армій чотирьох країн, пише інформаційне агенство Anadolu. Протягом року почнеться постачання замовникам.

Турецька оборонна компанія Nurol Makina, що є виробником даної броньованої машини, вперше представила пікап-версію Yörük 4×4 на 15-й Міжнародній виставці оборонної промисловості IDEF 2021, яка пройшла в Стамбулі 17-20 серпня.

Заступник гендиректора Nurol Makina Анил Карел повідомив, що пікап-версія Yörük 4×4 придатна для багатоцільового використання, як в якості бойової машини, так і для логістичних задач.

Можливості використання пікап-версії Yörük 4×4 розширені, є можливість інтеграції різного корисного навантаження та установки систем озброєння на машину, зазначив Карел.

За його словами, інтерес до пікап-версії Yörük 4×4 був досить високим на виставці.

Не можу озвучити назви, але надійшло кілька замовлень. У компанії почнуть працювати над ними, – сказав він.

 Анил Карел зазначив, що тестові випробування Yörük 4×4 завершені, підписано кілька угод на експорт. За його словами, протягом року почнеться постачання Yörük 4×4 в чотири країни. А серійне виробництво пікап-версії Yörük 4×4 почнеться в наступному 2022році, додав він.

У компанії Nurol Makine зазначають, що броньований пікап Yörük 4×4 відрізняється оригінальним модульним дизайном. Замовникам пропонуються різні модифікації та рівні броньованого захисту пікапа в залежності від сфери використання.

Багатоцільовий броньований автомобіль може безпечно перевозити зброю та боєприпаси в суворих погодних і географічних умовах.

Завдяки цим характеристикам Yörük 4×4 може використовуватися в умовах асиметричних загроз і зонах конфліктів, а також в логістичній діяльності в рамках місії ООН з підтримання миру та місіях НАТО.

 

Поделиться публикацией