РЕФОРМА ОПК – ЦЕ ПЕРШОЧЕРГОВЕ ЗАВДАННЯ ДЛЯ КОЖНОЇ КРАЇНИ – НАРДЕП Р.КОСТЕНКО

«Реформа нашого оборонно-промислового комплексу дійсно потрібна,»- зазначив секретар комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, Роман Костенко, під час круглого столу Українського інституту безпекових досліджень (УІБД) в Укрінформі.

Роман Костенко:

«Питання тільки в тому, яким чином вона буде реалізовуватись. Існують різні версії і ми їх вже бачили і чули декілька, яка з них буде загальною,- розуміння поки що немає.»- зауважив Костенко.

«Стосовно закону. Ми знаємо, що ще до створення Мінстратегпрому закон уже був поданий реформаторами, Укроборонпромом було зроблено дуже багато напрацювань,  але цей законопроект був відізваний Міністерством, оскільки нове міністерство, (що має бути остаточно сформоване та працювати в повну силу),  формує політику та буде вносити свої правки та зміни.»- також зазначив Роман Костенко.

Секретар комітету ВРУ вважає, що реформа ОПК – це першочергове завдання для кожної країни.  Крім того, він висловив думку, що  Мінстратегпром не має впливати на державні підприємства, а лише формувати політику, ні в якому разі не втручаючись у  питання її реалізації на державних підприємствах.

Поделиться публикацией