РАДІОСТАНЦІЇ ASELSAN ВИРОБЛЯТИМУТЬСЯ В УКРАЇНІ

10 жовтня 2019 року представники турецької компанії ASELSAN разом з українською стороною офіційно відкриють виробничі потужності в Україні.

Про це інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомили в компанії «Еверест» .

Зокрема, повідомляється, що не зважаючи на довгострокові потреби України і дружні та споріднені відносини між Україною та Туреччиною, радіостанції ASELSAN тепер вироблятимуться в Україні. Цей новий етап прокладе шлях до стійких відносин обох країн, а також пришвидшить темпи оснащення Збройних Сил України новими засобами зв’язку.

Відомо, що радіостанції ASELSAN вже закуповуються за контрактом з Міністерством оборони України.

До того ж, зразки радіостанцій, що закуповуються належать до сучасного сімейства засобів зв’язку, побудованих на основі технології software-defined radio (SDR), де базові параметри пристрою визначаються програмним забезпеченням. Системи розроблені відповідно до стандартів НАТО, що вимагають від мереж тактичного зв’язку підвищеної живучості в умовах застосування противником засобів протидії.

Повідомляється, що сьогодні клієнти компанії в більш ніж 30 країнах використовують високонадійні інтегровані системи зв’язку ASELSAN. Надаючи пріоритет місцевим потребам і умовам, ASELSAN грає конструктивну роль в задоволенні потреб кінцевих користувачів в різних країнах, одночасно вносячи свій внесок в амбіції і політику в області придбання технологій.

Зокрема, портфоліо компанії включає засоби зв’язку та інформаційні технології, радіолокаційні системи та системи РЕБ, електрооптику, авіоніку, безпілотні системи, системи сухопутного та військово-морського озброєння, протиповітряної оборони, системи бойового управління, транспорт, безпеку рух, автоматизацію та медичні системи.

Продукція Aselsan експортується у більш ніж 60 країн на п’яти континентах.

Поделиться публикацией