ПУТІН НЕ ЗМОЖЕ ВИГРАТИ ВІЙНУ НА ВИСНАЖЕННЯ В УКРАЇНІ – ГЛАВА ЦРУ

Глава ЦРУ Вільям Бернс заявив, що президент РФ Володимир Путін помиляється, якщо вважає, що зможе виграти війну на виснаження в Україні.

Американського чиновника процитувало видання sky.news.

Зокрема, Бернс сказав, що російський президент помилиться, вважаючи, що він може виграти криваву війну на виснаження проти України, як раніше було доведено, що він помилявся, вважаючи, що його війська можуть захопити Київ протягом перших днів вторгнення. За його словами, Путін прорахувався зі своїми початковими планами вторгнення, не зумівши захопити Київ блискавичним ударом, і знову не має рації: «Він наполягає на тому, що Україна – несправжня країна, а справжні країни дають відсіч».

Також глава ЦРУ заявив, що Путін «ймовірно, надто здоровий», спростовуючи чутки про серйозне захворювання російського президента, наприклад, рак. «Наскільки ми можемо судити, він, ймовірно, занадто здоровий… це неофіційне судження розвідки», — заначив він.

За останніми оцінками американської розвідки про втрати РФ внаслідок вторгнення, в Україні близько 15 000 російських загарбників убитих і приблизно втричі більше поранених.

Поделиться публикацией