ПОНАД 250 ВЕТЕРАНІВ АТО БУЛІ ПРАЦЕВЛАШТОВАНІ ЗА РІК ЦЕНТРОМ AXIOS

Вже рік Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS працює з ветеранами російсько-української війни та їхніми родинами, і понад 250 осіб були працевлаштовані, ще 200 – навчаються. Про це інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомили в AXIOS.

«За рік роботи Центру AXIOS до нас звернулося близько 900 ветеранів, членів їхніх родин та волонтерів. Ветерани, які хочуть розвивати власну справу, мали змогу отримати консультації спеціалістів у рамках проекту «Бізнес-інкубатор». А ті, хто бачить своє майбутнє в інформаційних технологіях, стали учасниками проекту «Знайди себе в ІТ» та отримують відповідну освіту. Ми переконані, що лише з правильними підходами процес реінтеграції ветеранів у соціум стане справжньою  стратегією win-win.  А це дасть можливість досягнути успіху не лише ветеранам, але й суспільству загалом», розповів про зусилля Центру практичної допомоги захисникам України AXIOS його керівник Олег Магалецький.

 

За його словами, задача Центру – через працевлаштування досягнути повної ресоціалізації колишніх воїнів. Команда AXIOS, до якої входять понад 20 спеціалістів  психологів, профорієнтологів, HRів, юристів – впевнена, що саме робота рятуватиме ветеранів війни.

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS – недержавна організація і функціонує завдяки всебічній, в тому числі фінансовій, підтримці українського мецената Андрія Мацоли. Проте з першого дня своєї роботи Центр плідно співпрацює з органами державної влади та силових відомств, представники яких визнають, що, на жаль, держава сьогодні не може вирішити весь спектр проблем, які виникають у військових після демобілізації, більше того – інколи професійна допомога команди AXIOS потрібна й тим, хто залишається на фронті.

Поделиться публикацией
-->