ОКУПАНТИ РОЗГОРНУЛИ В КРИМУ ЩЕ ОДИН ДИВІЗІОН СРЗС С-400 «ТРІУМФ»

На території окупованого Криму, в околицях Євпаторії окупаційні війська Росії розгорнули ще один дивізіон зенітних ракетних систем С-400 «Тріумф», йдеться в повідомленні Міністерства оборони РФ, передав 22 вересня Укрінформ.

«В Євпаторії заступив на бойове чергування третій дивізіон ЗРК С-400» Тріумф «зі складу з’єднання протиповітряної оборони армії ВПС і ППО Південного військового округу», — заявило Міноборони Росії.

Відзначається, що «бойові розрахунки розгорнули пускові установки на позиціях, зробили орієнтування комплексу на місцевості і почали відстежувати цілі».

Самохідний зенітний ракетний комплекс (система) С-400 «Тріумф» призначений для ураження всіх сучасних і перспективних засобів повітряного нападу, включаючи стратегічні бомбардувальники, балістичні та крилаті ракети, застосовується проти наземних об’єктів. Комплекс здатний перехоплювати цілі на дальності до 600 кілометрів, вражати їх на дальності 400 кілометрів і на висоті до 30 кілометрів.

Раніше в окупованому Криму на бойове чергування в Севастополі в суботу, 13 січня, заступив ще один дивізіон зенітних ракетних систем (ЗРС) С-400 «Тріумф», повідомив командувач Четвертої армією ВВС і ППО РФ генерал-лейтенант Віктор Севостьянов.

Перший дивізіон С-400 на півострові Кремль розмістив в районі Феодосії.

Поделиться публикацией