З’ЯВИВСЯ ЗАПИС ДЕМО-ПОЛЬОТУ АН-124-100 НА EURASIAAIRSHOW

ДП “Антонов” показав відео демонстраційного польоту літака АН-124-100 на виставці EurasiaAirshow в Анталії (Туреччина). Про це повідомили у Фейсбуці ДП “Антонов” 3 травня ц.р.

 

У інформації наголошується, що літак прибув на виставку на запрошення організаторів. Українські літаки стали головними учасниками масштабного авіашоу.

Авіасалон EurasiaAirshow проводився вперше. Він відбувався у період з 25 по 29 квітня в турецькому місті Анталія.

Ан-124-100 “Руслан” – комерційний транспортний літак, створений заводом імені Антонова на базі військово-транспортного літака Ан-124 “Руслан”. Модифікація є результатом приведення військово-транспортного Ан-124 згідно з вимогами ICAO щодо безпеки цивільних літаків, необхідних для виконання комерційних рейсів в цивільні аеропорти.

Літак призначений для перевезення на великі відстані важких і великогабаритних вантажів, різної спеціальної техніки.

Українські літаки Ан-178 і Ан-77 стали головними учасниками масштабного авіашоу “Євразія” в Туреччині. Настільки масштабне авіашоу Туреччина проводить вперше. У ньому взяли участь десятки літаків з усього світу. Загальна увага була прикута до Ан-178, який швидко піднявся в повітря і попрямував до узбережжя Середземного моря. На його борту було близько десяти офіцерів турецької армії і поліції.

Поделиться публикацией