ДП«ЧЕРКАСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНИЙ РЕМОНТНИЙ ЗАВОД» ОТРИМАЛО КОНТРАКТ НА КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ 25 КРАЗІВ

Державне підприємство Міноборони «Черкаський автомобільний ремонтний завод» (ЧАРЗ) отримало контракт на капітальний ремонт 25 КрАЗів ЗС України за 22,7 млн грн.

Про це 2 серпня ц.р. повідомив портал Ukrainian military pages.

Відповідний контракт з Центральним автомобільним управлінням Озброєння Командування Сил логістики ЗС України укладено 29 липня 2021 року.

У тендері, що проводився за спрощеною процедурою, також брало участь ТОВ «Гранд ДВС», але програло через більшу на 10 тис. грн ціну за свої послуги.

Згідно з договором ЧАРЗ має завершити капремонт 25 автомобілей КрАЗ-255, 260, 257, 250, 256, 258 до 30 листопада. Контроль здійснюватиме 1347-е військове представництво.

Завод має гарантувати справну роботу автомобів впродовж 2 років після ремонту, гарантійне напрацювання – 25 000 км або 1000 годин у межах гарантійного терміну експлуатації за умови дотримання правил експлуатації та зберігання, або 5 років зберігання у неопалювальних сховищах та усунення несправностей протягом дії гарантійного терміну.

Основною спеціалізацією ЧАРЗ є капітальний ремонт автомобілів сімейства КрАЗ, двигунів ЯМЗ та їх складових частин. Додатково заводом освоєно капремонт, обслуговування та переобладнання автомобілів МАЗ, КАМАЗ, УРАЛ, ЗІЛ, ГАЗ, УАЗ, ПАЗ.

 

Поделиться публикацией