ДАНІЛОВ НАЗВАВ ПРІОРИТЕТОМ УКРАЇНИ ВИРОБНИЦТВО ВИСОКОТОЧНОЇ ЗБРОЇ

Серед пріоритетів державної політики секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов назвав виробництво високоточної зброї.

 

Про це він заявив під час прямого включення з Вашингтоном на тему «Квест для зрілої нації», організованого Центром американсько-українських відносин, Українським конгресовим комітетом Америки та Американською радою з питань зовнішньої політики.

 

«Ми уважно слідкуємо за конфліктами, які наразі тривають, і розуміємо, що нашим пріоритетом є виробництво високоточної зброї в боротьбі з окупантом», — процитувала секретаря РНБО 22 жовтня пресслужба відомства.

 

Секретар РНБО України також назвав серед пріоритетів реформування оборонно-промислового комплексу «з максимальною корпоратизацією та залученням країн НАТО до спільного виробництва озброєння на території України».

 

Українська крилата ракета «Нептун»

Олексій Данілов подякував міжнародним партнерам за надання Україні всебічної допомоги у сфері безпеки і зазначив, що на оборонні потреби Україна виділяє щонайменше 5% річного ВВП.

 

Данілов наголосив, що Збройні сили України стали «набагато сильнішими і добре озброєними» порівняно з тим, якими були на початку російської агресії, і поступово наближаються до стандартів НАТО, а Україна обов’язково здобуде перемогу у війні, яку розв’язала РФ.

Поделиться публикацией