БАГАТЬОМ ПІДПРИЄМСТВАМ НЕОБХІДНО ПРОЙТИ ШЛЯХ ОТРИМАННЯ ЕКСПОРТНИХ ЛІЦЕНЗІЙ — ЛАРИСА ТАТАРІНЦЕВА

Галузеві об’єднання виробників військової продукції, які  розвиватиме Ліга оборонних підприємств України, дадуть можливість об’єднати потенціал та кращі розробки всіх учасників сегменту задля  виконання  технічних завдань  та вимог, які ставить перед підприємствами ОПК замовник. Таку думку висловила  генеральний директор компанії «ДОЛЯ и КО.ЛТД», член правління «Ліги оборонних підприємств» Лариса Татарінцева у ході прес-конференції, присвяченої підсумкам діяльності об’єднання за минулий рік.

«Держава тільки виграє від такого спільного ресурсу, який можна об’єднати на такій недержавній, незалежній площадці, якою є Ліга», — зазначила вона.

За словами Лариси Татарінцевої, у Лізі оборонних підприємств України  об’єднані соціально-відповідальні приватні компанії, які не бояться відкритого діалогу з владою і ведуть його.

«На сьогоднішній день у нас у всіх є досвід співпраці із спеціальними експортерами, і у кожного є своє  бачення розвитку цієї сфери. Але зараз конкурувати можна коли ти перша ланка, і тому багатьом підприємствам, які є членами «Ліги», необхідно пройти шлях отримання експортних ліцензій для експорту продукції у військовій галузі», — додала Татарінцева.

ІА «ОПК»

Поделиться публикацией