ВСЕУКРАЇНСЬКІ НАВЧАННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОБОРОНИ ЗАВТРА СТАРТУЮТЬ НА КИЇВЩИНІ

 

10-11 червня 2017 р. у Вишгородському районі Київської області відбудуться всеукраїнські навчання сил територіальної оборони «Рух100. Злива».

Захід організовано Рухом сприяння територіальній обороні України спільно із Командуванням сухопутних військ України та за сприяння Вишгородської районної адміністрації.

За інформацією організаторів, до навчань запрошено підрозділи територіальної оборони Дарницького, Деснянського, Печерського, Солом’янського, Святошинського та Голосіївського районів столиці, а також з міст Вишгород, Ірпінь, Бровари та Боярка і окремий зведений взвод з Харківської області, Чернігівщини та підрозділ з Одещини.

Як повідомили ІА «ОПК» у Громадській спілці «Рух сприяння територіальної обороні України», у навчаннях «Рух100.Злива» буде залучено понад півтисячі солдат та офіцерів територіального резерву, які  виконуватимуть функції, передбачені законодавством України для загонів тероборони.  Зокрема, вони відпрацьовуватимуть завдання по охороні визначених об’єктів та оборонятимуть територію навчань від дій умовного противника. А також здійснюватимуть розвідувальну діяльність, визначаючи об’єкти під охороною та проводячи їх умовне знищення, в якості загонів спротиву, що залишаться на умовно-окупованій території.

Спостерігати за ходом навчань будуть представники Генштабу, Міністерства оборони України, міського та районних військових комісаріатів Києва, військові аташе країн Європи й Америки, журналісти.

Місце розташування штабу навчань та гостьової зони: територія музею «Битва за Київ у 1943 році». З усіх організаційних питань звертатися до прес-центру навчань «Рух100.Злива» за телефонами +380674284055, +380503310528.

Поделиться публикацией
-->