ЮРІЙ ГУСЄВ МОЖЕ ОЧОЛИТИ УКРОБРОНПРОМ – ДЖЕРЕЛА В ОПУ

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв може очолити Укробронпром.

Про це ІА «ОПК» повідомило джерело в Офісі Президента України.

«Юрій Гусєв щойно пройшов співбесіду у першої особи та отримав добро, — зазначив співбесідник та додав, що «усі інші учасники обговорення виступили проти цієї кандидатури».

На переконання співбесідника ІА «ОПК», такий вибір може свідчити по серйозний дефіцит кадрів у сфері ОПК та ігнорування главою держави необхідності відповідних професійних якостей у менеджера такого рівня. Він зазначив, що чергова зміна менеджменту держконцерну може відбутися через різні погляди на трансформацію Укроборонпрому у самого нинішнього менеджменту та керівництва Мінстратегпрому.

Водночас інше джерело ІА «ОПК» повідомило, що «остаточне рішення щодо такого кадрового призначення ще не прийняте».

Як повідомляв «ОПК», перед попереднім визначенням керівника концерну розглядалися саме фахівці цієї сфери – Ігор Фоменко, Михайло Морозов та Сергій Тихонов.

Юрій Гусєв (1979 р.н.) був заступником міністра оборони України (2014 -2016). Нині є головою Херсонської обласної державної адміністрації (з 13 липня 2019 року). Раніше був висунутий у народні депутати від партії «Слуга народу» на парламентських виборах 2019 року у списку, однак вирішив не продовжувати участь у виборах.

Поделиться публикацией